*Mandler eller valnødder kan også fint bruges. agave sirup (kan undlades). I en foodprocessor blendes figner, dadler, hasselnødder, havregryn, kanel, chiafrø og vand godt sammen til en fast masse
Det var en paté af valnødder og linser serveret med kiks og lidt grønt. en svampet krydderkage med sirupslag i midten og tyk glasur og en tærte med bærgele og cashewskum
hasselnødder, valnødder eller paranødder. ahornsirup, agavesirup eller lys sirup). Den spises iskold, og dens fyldige smag og kalorieindholdet gør, at man bliver tilfredsstillet efter et enkelt stykke
Der laves flere varianter med forskellige nødder og gerne med valnødder. I teen er det normalt at putte både marmelade og sirup i – og gerne med rose eller kvæde
Hakkede valnødderGlasur. Osten, sukker og siruppen piskes sammen. Det er jo et tragisk tilfælde. Pensles med æg eller mælk og drysses med hakkede valnødder og sukker
I den mere usunde afdeling vil jeg servere lidt low-fat osttil en gang hjemmesyltede valnødder baseret på en “sirup” af Sukrin, appelsinsaft og romessens