Denne toast var vores signaturtoast og består af en grov pesto med ristede valnødder, parmesan og basilikum, en lækker gedeost (du kan også bruge en almindelig god smelteost, hvis du ikke er vild med ged), karamelliserede rødløg og sprøde ærteskud
ingefær og lakrids - samt min yndlings-kirsebærsirup medvalnødder. Den er fantastisk til både ost, yoghurt, pandekager og alverdens andre dejlige ting (heriblandt ris a la mande, hvis man husker at fjerne valnødderne
Vi smagte både deres signatur medvalnødder og chokolade + deres chokolade cookie med peanutbutter. Dertil fik vi hver en lille portion græsk yoghurt med granola, grape, mynte og honning – en overraskende god kombination
Der laves flere varianter med forskellige nødder og gerne medvalnødder. I gadekøkkenerne serveres der Msemmen – som er tykke, firkantede og let søde pandekager, der spises simple som de er eller med forskellige slags fyld som ost, honning, tomatpure og stegte løg
Jeg spiser det med forskelligt pålæg eller ristet med en god ost og lidt honning, uhmm♥. Det hele blandes godt sammen, hældes i en rugbrødsform beklædt med bagepapir eller en silikoneform som lige skylles i koldt vand inden den fyldes
Har du brug for en kage til en fødselsdag, kan du udskifte nødderne med hakket mørk chokolade eller rosiner/hakkede abrikoser og måske tilsætte lidt mere honning (som det også var angivet i den oprindelige opskrift)