citron, pesto, savoy, spaghetti, squash, valnødder, zucchini Antal personer. Pestoen laves ved at blende nødder, kål, citronsaft, hvidløg og olivenolie
Sådan kan det som mange ser som ukrudt laves til noget så dejligt som pesto. Jeg skyllede dem grundigt, blendede dem med 1 håndfuld cashewnødder og valnødder, 1 fed hvidløg, saft fra en citron, salt, fåreparmasan og valnøddeolie
bagt svampe bygotto med parmaskinke, spinat og valnødder. Jeg har smurt den med en rød peber pesto og toppet med avocado, kidney bønner, den lækreste peber-salami pølse og revet modnet gouda ost, der mest af alt minder om en krydsning mellem salt primadonna og almindelig, god skæreost
Disse sprøde rugbrødsflutes bagte jeg igår, mens ældstebarnet lavede oliventapenade og pesto. De sprøde flutes er lagt i fryseren og skal grilles i skiver og nydes med tapanade og pesto
Tomatsalat med nektariner, pesto og feta / Rødbederåkost med nøddedrys / Kålsalat med avocado, grape og saltede mandler / Asiatisk grøn salat med lime-ingefærdressing / Melonsalat med mynte og cashewnødder
valnødder uden skal. Det samme gælder valnøddesalsaen, som også kan findes i køledisken i italienske supermarkeder lige ved siden af den klassiske basilikumpesto (pesto alla genovese)
– det eneste, man dog ikke skal gå på kompromis med, er den hjemmelavet pesto. Perssillepesto. Til pestoen blandes alle ingredienser sammen og blendes – enten med stavblender eller i en foodprocessor (husk at smag til – den sidder sjældent i skabet første gang)