valnødder, hakketPisk æg og sukker sammen til en luftig masse og kom herefter det smeltede smør i. eller indtilkagen er bagt i kant og top, men stadig er blød og klæg, når en tandstikstikkesindimidten af kagen
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. r. g. o. d. t. n. k. m. a. s. l. h. v. y. p. å. …. f. U. æ. ,. j. b. u. ø. M. O. S. -. F. H
Fordel den i en jævnt lag om den afkølede kage, uden fondant kan den fx pyntes med valnødder. Tilsidst røres hakkede valnødder og friskrevetappelsinskaldi dejen
Lad kagen køle af. Bland mel, kakao og valnødderne ( valnødderne skal være knuste, men ikketil pulver, bare mindre stykker) sammen og vend det forsigtigti "æggesnapsen"
Wrooong cookiesne var ikkecookies, men derimod små velsmagende, saftige, flade kager. Det skulle fejres med maner og hvis der er noget jeg elsker er det store lækre cookies med med chokolade chunks i
en lækker krydderkage – den passer til godt årstiden. Hvert år indtil da havde vivalnødder nok til, at vi kunne lave valnøddesnaps af de grønne, umodne valnødderlige først i august