akaciehonning. Lidt honningsøde valnødder på toppen og et kværn friskkværnet peber, og så er noget nær den perfekte luksus rugbrødsmad klar til frokost - gerne med en ordentlig portion gnavegrønt til
Laksen er smurt med lidt akaciehonning og toppet med grofthakkede hasselnødder, der bliver dejligt sprøde inde i ovnen – du kan sagtens bruge andre nødder eller kerner som mandler, valnødder eller solsikkekerner
Den sprøde grønkål indeholder en masse gode ting som fibre og vitaminer, og så fungerer den rigtig fint sammen med de saftige æbler, de søde dadler og de ristede valnødder
valnødder. akaciehonning. Rist valnødderne på en tør pande og hak dem groft. 1 tsk akaciehonning. Rødkålssalat er lidt julet, og her frem mod december er de lækre til mange forskellige retter, f
Fordel abrikoser og valnødder deri. Hvis du har gulerodsjuice i overskud, kan du blande juicen med æblemost og akaciehonning, varme det op og en ‘sjælevarmer’
Opskriften er fra Markus Grigo, en af dommerne fra “Den store bagedyst”. Opskriften er tilgængelig på nettet så derfor går det nok an at gengive den her