Vafler med øl opskrifter

Gammeldags sprøde vafler – som mormor lavede dem

Gammeldags sprøde vafler – som mormor lavede dem

Medøl og marengs, hvilket gør dem ultra sprøde. Uanset hvormange variationer af vafler jeg er stødt på – nogle med banan, nogle med grahamsmel andre med korn og proteinpulver… ja, så er der bare ikke noget, der slår gode gammeldags vafler, præcis som min mormor ville have lavet dem
Den store foodie andbefaling NYC

Den store foodie andbefaling NYC

Du kan også få både æg, bacon, hashbrowns, frisk frugt, toast, ommeleter, vafler og andre klassiskere

TRT: Den kulturelle oversigt

Og belgisk øl og vafler. Men vi har som sagt trænet hårdt til det, og derfor tror jeg også, og håber, at vi hver dag vil sidde tilbage med en lille smule overskud, så vi kan opleve bare lidt af de byer, som vi besøger på vores vej
Min fantastiske tur til Shanghai

Min fantastiske tur til Shanghai

Dog var maden helt ok (jeg fik lækre vafler) og stedet var også virkelig fint og Portland-agtigt. Der var stopfyldt med mennesker, men det var selvfølgelig også den første dag med godt vejr i lang tid
Low fodmap

Low fodmap

Brødet til morgenmaden kan jo sagtens erstattes af frisk frugt, en omelet eller grød, pandekager eller vafler tilberedt efter low fodmap principperne
Hamburg

Hamburg

Dette besøgte vi faktisk også efter loppemarkedet, hvis vi smagte deres store lækre vafler – de er virkelig et must, hvis man er i det område

Krakow rejsetips

Men han kastede sig ud i nogle lidt underligt udseende ostebidder (de ligner mere små vafler, men tag ikke fejl, det er røget, grillet ost)
''Sunde'' vafler uden mel (Glutenfrie)

''Sunde'' vafler uden mel (Glutenfrie)

Idag var der så endelig tid til det, og det skabte glæde og lykke medvafler til eftermiddagskaffen på sådan en grå og trist søndag
Min krop er i chok

Min krop er i chok

Vafler til morgenmad dagen efter dagen. Jeg har forgiftet min krop med alkohol,. i køleskabet, men jeg er så træt, at jeg ikke kan finde ud af at smøre en

Sprøde Vafler med Piskefløde Opskrift

Rør mel, sukker, fløde og øl sammen til en tyk, jævn dej. Bag vaflerne gyldne, og server med det samme med syltetøj og flormelis eller måske lidt soft ice