Saet en gryde over med vand og salt , naar det koger kom groentsagerne i , naar de er lige ved at vaere faerdige , tilsaet lidt sukker , det beholder speodheden
Rul laksen sammen, og lad soelvpapiret vaere rundt om rullen. 6 personer. Laeg lakseskiverne, saa de overlapper hinanden, paa soelvpapir til en firkant ca
Saa er den sammenkogte ret ved at vaere klar. Det skal der bruges. Kyllingekoed skaaret i stk. - guleroedder i skiver - raa kartofler i store tern - skyl ris el
De skal stadig vaere sproede. Steg baconternene sproede paa en pande. Laeg dem paa fedtsugende papir. Bring en gryde med letsaltet vand i kog og kog boennerne uden laag (ellers mister de den flotte farve) ca
( det er jo alt efter stoerelse/tykkelse ) mens de steger, er kartoflerne ved at vaere klar. Skulle der vaere sneget sig en enkel kartoffelklump indi, saa er det altsaa ikke jordens undergang
er ved at vaere brunet tilsaettes frosne el. Saa er det hele vist ved at vaere klar til servering. Pasta og koedsovs M/ hvidloegs flutes Kom godt med vand i en stor gryde og bring det i kog
Saa er kartoflerne vist ved at vaere klar , du kan pille dem eller lade vaere. Husk det er jo week-end og maaske de eneste dage der er tid tilog spise sammen og hvorfor saa ikke lave noget laekkert mad