Varm en tykbundet gryde op og kom en klat smør i og brun kødet og bouillonterningerne. Hvis kødet “sveder”, altså giver en masse vand fra sig, er det fordi du bruger en for lille gryde, men i dette tilfælde, hælder du det fra og gemmer det til senere, husk der skal være lidt væde, så du ikke tørsteger
Ungarskpaprikagryde. Paprikagryde er vel i bund og grund det samme som mørbradgryde – hvis der altså er mørbrad i – men det beviser jo bare, at det er en vellidt ret, for kært barn har som bekendt mange navne
Normalt er jeg ikke den store fan af pulversaucer og lignende, men af og til er det ok at skyde genvej, og i denne ret har jeg brugt et brev Ungarsk paprikaret fra Knorr til at krydre med
Brun kødet godt i olie i en stor gryde. Tag det op ad gryden. Ungarsk Gullasch til 2 personer. Efteråret er tid til simremad, og en af mine favoritter er gullasch - den helt traditionelle slags med oksekød, gulerødder og kraftig tomatsauce
Gullash – Ifølge mit gamle danske Husmoderleksikon skal gullash – ungarsk gullash – laves på svinekød, men jeg har nu altid fået det med oksekød, og det smager godt, så hvorfor fikse noget, der duer
Tilsæt ørred, og tag gryden fra varmen. Ungarsk fiskesuppe(4 personer)35gsmør4 spsk hvedemel11 fiskebouillonl dl fløde 13%l tsk paprika1/2 tsk peber150 g gulerødder i fine strimler'150 g persillerødder i fine strimler100 g finthakket løg300 g ørredfilet i tern2 dl hakket persille8 skiver brødRør smør og mel sammen i en gryde for jævn varme
Bruger du friske bønner, så kog dem op et par minutter i en gryde. Efter 1 uge i Ungarn, har jeg selvfølgelig ungarsk kogebog med hjem - slæber altid opskriftsbøger med hjem fra udlandet, for jeg elsker inspirationen