Jeg har i flere år haft nogle bedeflag hængende og pynte i min lidt kedelige forhave. Efterhånden var de helt falmede og lignede mest nogle små snavsede og forslidte klude
Der er noget helt særligt ved at lave snobrød. Måske fordi der skal både ro og tålmodighed til, og måske fordi man næsten føler sig i et med naturen, når man sidder der ved bålet og tilbereder sin egen mad udendørs
‘Yderlår – benløse fugle’, står der på posen med skiver af yderlår fra vores sidste kødpakke. Benløse fugle- på italiensk ganske vist – lavede jeg for ikke så lang tid siden
En mættende og lækker vegetarret der kan snyde enhver kødelsker. For lang tid siden, købte jeg ved Food Festival et par pakker soya ved Soy4U og egentlig havde jeg planer om at det skulle bruges med det samme – men de endte i en kolonialkasse bagerst i skabet og først for nylig blev den ene pakke så fundet frem i forsøget på at komme visse forsyninger til bunds (langtidsholdbarhed er nu altså et moderne mirakel)
Endelig kom den danske sommer over os, sådan for alvor. I sidste uge da solen varmede allermest, befandt jeg mig i min families sommerhus i Nordjylland
Frem med Grillen. Kan du lugte den helt specielle vidunderlige lugt af grill. Forestille dig smagen af kød og grøntsager, der er blevet tilberedt perfekt over gløderne, så de har den helt særlige grill-smag
- en varm og sød morgenskønhed For når man stadig går og vakler lidt med snot og halsonde, så må der en masse kaffe og varm grød til - også selvom vejret ikke ligefrem indbyder til varm grød, men nærmere til kold limonade på altanen
Dette indlæg har lagt i mine kladder i en del måneder, og da jeg ved, at der måske er mange der skal til New York her i sommerferien, har jeg endelig taget mig sammen til at gøre det færdigt