Og ja, det er fordi der er flere kulhydrater i havregryn end skyr, men af disse kulhydrater er der også masser af fuldkorn og kostfibre, som du ikke bør gå udenom, efter min mening
Derfor har jeg leget lidt med tanken om at lave nogle lækre og luftige chokoladeboller - uden mel og gluten (foruden bagepulver, men det kan sikkert undlades), og med en masse naturlige proteiner og fibre - ingen pulver eller lignende
Det tager seriøst tager 10 minutter at smække en dej sammen som smager lækkert af kage, men har en fornuftig næringsfordeling af proteiner, fedt og kulhydrater , samt er naturligt glutenfri- win win
Bank oreo i en frostpose med en kagerulle eller kødhammer og vend dem i dejen. Bag Muffinsene i 20 minutter i varmluftovn ved 180 grader, hvis kagerne bliver for brune for tidligt, læg sølvpapir over dem og fortsæt bagningen. Kulhydrater 51 g. 180 grader, hvis kagerne bliver for brune for tidligt, læg sølvpapir over dem og fortsæt bagningen
Vores madblogger Camilla Aalkjær – fit4living er stærkt tilbage fra sommerferie, og hun starter ud med denne lækre banankage, der er super lækker, luftig og fuld af smag og kraft