Jeg kan godt lige at få hjemmebagt brød i weekenderne og det samme kan familien, men nogle gange er jeg altså bare for doven til at vente på at det skal hæve en eller flere gange
1. tænd ovnen på 200 ° almindelig ovn. 2. Bland alle de tøre ingerdienser sammen i en skål. 3. Bland yoghurt og olie sammen og hæld det ned i melblandingen
D. u. s. k. a. l. b. r. g. e. å. d. n. o. f. p. c. t. i. v. j. 2. ,. 5. m. q. h. é. 1. ø. (. æ. ). H. U. S. K. 4. /. B. -. F. y. T. û. G. 8. 0. 6. V. N
Bollerne er også rigtig lækre uden cremen, og kan sagtens spises som de er, evt. I år vil jeg dele en anden, og mindst lige så lækker opskrift, hvor bollerne er hævet med bagepulver i stedet for gær
Opløs gæren i det lune vand. 25 g gær. PinterestTwitterFacebookGoogleTumblrE-mailUdskriv 25 g gær. Hjemme i min mors og mit køkken er der helt faste pladser
det her er den “klassiske” gulerodsbolle, der hæver lunt og hurtigt, som er lavet på rent hvedemel, med en smule smør og sukker, samt en god klump gær - lige som vi kender og elsker den