Dexter T-bone steak med sellericremeTilbehøret denne gang blev sellericreme, Hasselbach kartofler med sesamfrø drysset på toppen og bønnesalat Dalsgaard i Skivholme
T-bone, porresalat og ‘uldne kartofler’. For at give kræfter til dagens høje aktivitetsniveau tog vi T-bonesteaks op af fryseren til torsdagsmiddagen Dalsgaard i Skivholme
Blomkålsfad med ost og sprødt låg en lille t-bonesteak med asparges, små nye kartofler og den ret, I får opskriften på her. Dette indlæg blev udgivet i Mad fra haven, Opskrifter og tagget blomkål, Opskrifter, tilbehørDalsgaard i Skivholme
Mos med porrer og græskarkerner En blød og lækker rodfrugtmos med porrer, pyntet med ristede græskarkerner var tilbehøret til en stor og lækker T-bonesteak i lørdags Dalsgaard i Skivholme
To dage og en nat i Firenze bistecca alla fiorentina, en T-bonesteak grillet til perfektion, serveret med det enkleste tilbehørIn-Italia Blog
Tunbøf med honningmarinade og nye kartofler Det kan sammenlignes med en T-bonesteak i oksekødssammenhæng. En tunbøf eller tunsteak om man vil er det bedste stykke på tunen Madkrummen
Græskar-kartoffelmos med sprøde kerner Som sagt blev lørdagsmaden et par flotte t-bonesteaks. Så kunne jeg koncentrere mig om tilbehøret. Behørigt stegt af bondemanden, ham selv Dalsgaard i Skivholme