Er der noget bedre en god stor T-bonesteak - ikke noget pjat - bare protein. Godt med salt og peber, en ca 4-5 min på hver side, så noget hvidløgssmør og sindet er i ren zen
En T-bonesteak er en førsteklasses del av oksekjøtt som har fått navnet sitt fra T-formet bein. Stek t-bone steken, la den hvile mens du steker grønnsakene og gjør ferdig sausen
en lille t-bonesteak med asparges, små nye kartofler og den ret, I får opskriften på her. Dette indlæg blev udgivet i Mad fra haven, Opskrifter og tagget blomkål, Opskrifter, tilbehør
Vi serverede salaten til en T-bonesteak - et perfekt match. Salaten passer fint til de fleste slags kød, men jeg synes nu, at den kommer mest til sin ret, når den serveres til en god, grillet steak eller bøf
De smager vidunderligt på rugbrød med salt og peber, i salater – alene eller i selskab, i tomatsovs til pasta og på den måde, vi lavede dem til en t-bonesteak i lørdags
Så uge 31 skal alle som kan lide Steaks eller Kød af høj kvalitet og smag, komme et smut til Aarhus, vi sælger dem fra Torsdag og til lageret er tomt. Samlignet med en Langryg af Angus med form R+/U- (8-9) hvor T-bone og mørbrad sidder på, vejer kun 21-22 kg
Opskrift. Gyldendals den store Danske beskriver denne udskæring således "T-bone-steak, tyk skive (ca. Det betød, at den fantastiske og lettere vulgære udskæring, som vi forøvrigt kan takke Amerikanerne for, kaldet T-bonesteak ikke længere var at finde i køledisken
) Peter og jeg blev nemlig enige om, at jeg ikke skulle bakse en vild dessert sammen, da menuen i aften står på t-bonesteak, hasselback kartofler, whiskeysauce og grønt - en rigtig lækker fredags menu