Denne tærtebund er nem at bikse sammen, og smager himmelsk. Tærtedej. mandelmel. Glutenfri, Lactosefri, Laktosefri, LCHF, Madtærte, Mælkefri, Sund, TærtedejTærtedej
Laksetærte med spinat og feta / Spinattærte med hytteost og pinjekerner / Tærte med hokkaido græskar, løg og feta / Tærte med karamelliserede rødløg, spinat og gedeost
Jeg vil normalt aldrig købe en færdiglavet tærtedej, men mine krafter er blevet brugt på arbejdet i dag, så hvis der skulle serveres varm mad var det eneste option
Grov tærtedej (se nem opskrift og fremgangsmåde her). Og så bruger jeg altid den samme opskrift på tærtebund, som er lavet med fuldkornsmel og er rimelig fedtfattig
Fedtfattig tærtedej (form ca. grahamsmel (havregryn, speltmel, durummel eller hvad man har på hylden). Smøret smuldres i melet og alt æltes hurtigt sammen
Her er en opskrift på tærtedej med en masse tips til hvordan du kan bruge den overskydende tærtedej. Tærter er forholdsvis nemme at lave, og du kan komme alt muligt i dem – en god måde at få ryddet ud i køleskabet og grøntsagskurven på uden at det havner i skraldespanden
Tit er tærtedej fyldt med smør, hvilket jeg ikke er helt fan af, og derfor har jeg lavet denne sundere version helt uden smør, men til gengæld med skyr og en smule olie
Jeg køber en færdig tærtedej fra supermarkedets køledisk, men du kan naturligvis også lave din egen. 1 færdig tærtedej, gerne fuldkorn. 1 færdig tærtedej