Dejen æltes sammen med vand ogæg, hvorefter den stilles på køl en times tid. Suppler gerne tærtenmed råkost og et par pikante kyllingebryster (hvis den bruges til aften)
Denne gang har jeg fyldt min tærtemed masser af spinat, en rest fintsnittet spidskål og en hytteost-æggemasse krydret med masser af citronskal og et lille twist af chiliflager, og så er den toppet med pinjekerner, der bliver ristede og sprøde i ovnen
laks, avokado oghytteost. Den er egentlig meget klassisk, altså, det er jo ikke første gang man hører om en skinke-/porretærte, men det er bare som om, at denne her er lige lidt meget snasket, lidt mere smagsfuld og bare lidt mere lækker
Pisk æg, mælk, yoghurtog et pænt drys salt og peber sammen i en skål. Broccolisalat med rosiner og æbler / Tærtemed laks, spinat oghytteost / Broccoli-couscous med søde kartofler, æbler og tahindressing
Til sidst samles dejen medæggeblommen. Massen blev blandet med let klarede løg og friske tomater (her er det kun fantasien der sætter grænser for, hvilken slags tærte den skal blive til)
Kom ægoghytteost i en skål sammen med salt og peber og pisk. Så i dag får I opskriften på en rigtig god tærtemed vintergrønsager som porrer og pastinak og så er der også lige et par æbler i
Dog er jeg blevet bedre til at beherske mig, og har sidenhen lavet mine tærterog tangbrødet, som nok er det mest populære brød jeg har lavet og bliver ofte delt på Instagram