Det skete en torsdag aften, i form af denne lækre spinat/hytteosttærte. Vi er blevet enige om, at der laves alt for lidt tærte herhjemme - så det måtte der laves om på
Denne gang har jeg fyldt min tærte med masser af spinat, en rest fintsnittet spidskål og en hytteost-æggemasse krydret med masser af citronskal og et lille twist af chiliflager, og så er den toppet med pinjekerner, der bliver ristede og sprøde i ovnen
laks, avokado og hytteost. Yndlingstærten. Det her er en vindertærte. Den er egentlig meget klassisk, altså, det er jo ikke første gang man hører om en skinke-/porretærte, men det er bare som om, at denne her er lige lidt meget snasket, lidt mere smagsfuld og bare lidt mere lækker
Har netop idag modtaget mit helt splinter nye kamera og kunne slet ikke vente med at få det i brug, derfor kastede jeg mig ud i en lille lækker tærte med laks, så jeg netop kunne afprøve mit nye kamera
Fyldet er laks og spinat i en æggemasse med hytteost. Det kan være svært at lave en tærte, som ikke sprænger rammerne for mængden af smør, men jeg synes denne grove bund fungerer ret fint
tærte og Oopsies. Tærten følger her. Opskrift på (LCHF venlig) tærtebund. Denne opskrift er inspireret af et utalt af blogindlæg omkring tærter den seneste tid
Tryk tærtedejen på plads i tærteformen. Anret fyldet i tærten. Hæld forsigtigt æggestanden ved – har du lidt ost, kan du rive det over tærten her til sidst inden bagning