skyr/græskyoghurt. Der var til madpakken dagen efter og selvom jeg undlod tzatzikien, var der ingen der var i tvivl om at der var hvidløg i, da det stod og brummede i mikroovnen - så er I advaret
Bland agurken med græskyoghurt og knust hvidløg. Den største græske klassiker tzatziki er bare altid super lækker som dip til brød eller tilbehør til en hovedret
Jeg er vild med den græske salat tzatziki, med agurk, hvidløg og græskyoghurt, men jeg har leget lidt og byttet de klassiske ingredienser ud med blomkål, pære, skyr og selvfølgelig stadig hvidløg
Tzatziki er græsk, og laves bedst med græsk youghurt, men alle slags yoghurter kan i princippet bruges - ønsker du en lidt lettere udgave, kan du vælge at lave den på græsk youghurt med lav fedtprocent
Tzatziki er en græsk eller tyrkisk dip – eller yoghurtsauce, om du vil. Der findes dog også en lidt mere avanceret version, som tager lidt længere tid, men er den ægte græsketzatziki mere tro
I stedet for cremefraiche, kan selvfølgelig bruges græskyoghurt eller andet. En idé jeg fik den anden dag… Om man mon kunne lave tzatziki med andet end agurk
Rør yoghurten med honning, salt, peber, citronsaft og hvidløg. Tzatziki. Rør de drænede agurker med yoghurten og server straks burgerne med lune boller, frisk salat, tomat og løgringe
Fordel så en smule tzatziki på og kikærterne øverst. græskyoghurt. Riv den herefter på den grove del af rivejernet, og bland med yoghurt, salt, peber og det knuste fed hvidløg