Tunen blandes med det hakkede ingredienser samt græsk yoghurt og mayonnaise. Denne lækre tunsalat er super sammen med en portion salat eller i en sandwich
Jeg er meget vild medtunsalat, tunmousse, tunbøf, tun, tun og atter tun. Tunen skal jo røres op med noget, men jeg vil helst være foruden den syrlige undertone fra yoghurt eller cremefraiche, og samtidig har jeg ikke lyst til at bruge ren mayonnaise
Tit og ofte kombinere jeg fedttyperne, eksempelvis når jeg laver tunsalat. Med LCHF som livsstil, spurgte en arbejdskollega om jeg ikke kunne skrive noget omkring hvad min daglige kost består af
De halve cherrytomater og løgstrimlerne kommes i og det hele samles og spises med stor nydelse. Igen rester til aftensmad og det er kyllingen med rodfrugterne, men så fik jeg den fjollede ide at lave Tunsalat2 dåser tun i vand2 løg i fine tern1 stor spsk sennepsaften af ½ citronca 3 dl græsk yoghurtet lille strint akaciehonning½ glas kapers ca 3 spsklidt salt og peberDet hele blandes og tun kommes i efter en tur i sigten og smages til, uhmTomatsalat1 bakke cherrytomater halveret i to dele½ løgEn stor kugle mosarella 2-3 spsk olivenolielidt balsamicosalt og peberDressingen blandes af olivenolie, balsamico, salt og peber. ca 3 dl græsk yoghurt
Efter min kæreste er blevet vegetar har han efterspurgt tunsalat, så eksperimentede lidt i køkkenet og kom frem til denne veganske ”tun”salat med blandt andet kikærter, vegansk mayonnaise, chili og majs
Efter min kæreste er blevet vegetar har han efterspurgt tunsalat, så eksperimentede lidt i køkkenet og kom frem til denne veganske ”tun”salat med blandt andet kikærter, vegansk mayonnaise, chili og majs
Jeg er meget vild medtunsalat, tunmousse, tunbøf, tun, tun og atter tun. Tunen skal jo røres op med noget, men jeg vil helst være foruden den syrlige undertone fra yoghurt eller cremefraiche, og samtidig har jeg ikke lyst til at bruge ren mayonnaise