Den anden dag, da jeg lagde et billede op af disse farserede peberfrugtmænd, var der en læser, der skrev at hun ville prøve at fylde sådan nogle hoveder op medtunmousse
Tilsæt cremefraiche og smør til tunkødet, og smag tunmoussen til med citronsaft, salt og peber. Personligt har jeg ikke nogen problemer med husblas, ud over at jeg synes, at det kan give en lidt blævrende konsistens til tunmoussen
Vi fejrede nytårsaften i gode venners lag og skulle i år medbringe forretten. tunmousse. I min tur rundt på de sociale medier og i blogland, faldt jeg over en rigtig retro klassiker
Saml tunrouladen ved at smøretunmousse ud på spinatlaget. For ikke så længe siden delte jeg opskriften på tunmousse og i den anledning fik jeg den ide at lave en tunroulade medtunmoussen og en spinat bund
HJEMMELAVET TUNMOUSSE. Så jeg gik igang med, at bage disse lækre og nemme havregrynskager. Kom bagepapir på en bageplade, og sæt dejen på med en tsk ske
« Om udstyr og perfektionismeLurpak – Klaret smør »Filed Under. Tunmousse 2014-08-12 17. 37 Save Recipe Print Ingredients 1 ds tun i vand 20 g blødt smør 20 g fløde 20 g mayonaise By Admin Fru Kreativ
Normalt laver jeg tunmoussemed husblas og fløde, men en dag skulle det gå stærkt, så jeg lavede denne udgave istedet og det smagte super godt, selvom jeg nu hellere laver den anden variation hvis jeg får gæster, hi hi