Tunmousse kapers opskrifter

Cremet tunmousse med ricotta og æg

Cremet tunmousse med ricotta og æg

Hvis du spørger mig, må tunmousse meget gerne være dejligt cremet, have et friskt og syrligt strejf af citron og en salt undertone fra kapers
Tunmousse

Tunmousse

Serveres med brød, kapers og brøndkarse til. Stil tunmoussen tildækket i køleskab i mindst 5 timer. Forret til 4 eller frokost til 22 dåser tun i vand3 blade husblas3 dl creme fraiche 18% eller 38%, hvis det skal være ekstra godt

Cremet tunmousse med ricotta og æg

Hvis du spørger mig, må tunmousse meget gerne være dejligt cremet, have et friskt og syrligt strejf af citron og en salt undertone fra kapers

Tunmousse

Tun, ost, kapers og citronsaft blendes og løget blandet i. Især tunmousse. Jeg kommer gerne film i formen inden jeg hælder tunmoussen i, så er den nemmere at få ud af formen