Nybagt brød er noget af det bedste. Ikke mindst et lækkert, blødt hjemmebagt franskbrød, som smager ekstra godt, mens det stadig er lunt og skorpen er sprød
Fødevarestyrelsen anbefaler, at vi spiser fisk minimum 2 gange i ugen til hovedmåltider, eller en gang om ugen til hovedmåltid og næsten hver dag som pålæg. Hvis man spiser 1-2 fiskemåltider om ugen og jævnligt spiser fiskepålæg til frokost, kan man erstatte noget af det mere fedtholdige kød i kosten, sådan at det samlede daglige fedtindtag sænkes
Der findes også vegansk yoghurt, flødeskum, ost, pølse, skiveskåret pålæg, kødfars, kebab, vingummier, lys chokolade, skumfiduser, og stort set alt andet, hvad man ellers kan komme i tanke om
Spis fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. Fisk som pålæg. Hvis du spiser tre skiver brød med fiskepålæg, får du ca
Gerne bestående af gulerødder og riskiks med pålæg, dertil en masse kaffe og/eller energidrikke (hvilket jeg ikke er stolt af, men ja, det er sandheden)
Læg derpå en skive ost, pålæg, og tynde skiver peberfrugt. 4 skiver skinke eller kalkun (det kan være pålæg eller skiver fra af rester fra aftensmad). 4 skiver skinke eller kalkun (det kan være pålæg eller skiver fra af rester fra aftensmad)