I dag står den på hundepasning hos mine forældre, så frokosten blev mørbrad, svampe, asparges og kartofler pågrill og med en ordentlig omgang tzatziki til
Da jeg blev vegetar kastet jeg mig hurtig ud i div prøvninger med at lave bøffer, burger, frikadeller, for det høre jo til, alt andet er jo bare tilbehør og jeg fik enlig hurtig bikset en god rødbede bøf samme, men jeg oplevet hurtigt at jeg enlig spiste det samme som før, bare lavet på en anden måde og det fandt jeg enlig lidt kedsomligt, jeg ville gerne bevæge mig ud i mere eksotisk mad, da dansk mad enlig ikke siger mig så meget, da det ofte er meget tung spise, så at stå og lave bøffer og frikadeller, er noget jeg gør meget sjælendt, jeg vil hellere grille en aubergine til min burger, men jeg laver da nogle deller engang imellem, da de super gode til madpakken og når jeg nu engang imellem for lyst til en omgang boller i karry og kartofler med sovs
Afkøl brødet på en bagerist. Skyl stilktomaterne og læg tomatklaserne ovenpå. Grill spyd med oksemørbrad i krydderurtemarinade6 spyd700-800 gr afpudset oksefiletSkær oksefileten i store tern og sæt dem på spyd. Læg posen på køl gerne 1 døgn. Grill spydene på en hed grill i 3-4 minutter på hver side
Jeg fandt en masse forslag på Pinterest i stil med dem jeg har lavet, her er min udgave. Jeg har ikke noget grill pande pt, men hvis du har så bryg den, så får squashen sådan nogle fine striber
Gril det på en grill pande eller anden gril , et par min på begge sider , alt efter om du er til rosa tun eller gennemstegt , kan du evt give det lidt tid i ovnen , Kryddermayonaise
Man kan grine af amerikansk grillmad og at det indeholder meget ketchup samt sukkerholdige produkter, men alt andet lige, er det med til at tilfredsstille hele ens tunge