Tunge opskrift opskrifter

Lækre Tun Spyd

Lækre Tun Spyd

Sikke en dejlig dag og med skønt solskins vejr. Jeg har haft en rigtig god dag med en super dejlig træning
Tun deller

Tun deller

Posted on October 21, 2014 by Tina Tougaard Andersen in Aftensmad, Fisk, Nye opskrifter. Frikadeller er og har altid været en god og populær dansk spise
tun mousse på skyr

tun mousse på skyr

Posted on marts 22, 2015 by Maiken Larsen in Aftensmad, Diverse, Fisk, Tilbehør. Stild denne tun mousse på frokost bordet med god samvittighed
Tun på en ny måde

Tun på en ny måde

I går lavede jeg et eksperiment. Og det gik faktisk rimelig godt. ) Jeg fandt rester frem fra køleskabet og improviserede – og opfandt mig egen tunrulle
Tun kager med safran ris

Tun kager med safran ris

Disse tun kager er virkelige gode. Tun kager. 400 g dåse tun. 3 spsk koriander. 1-2 tsk chili. 2 tsk fiskesauce
Stegt Tun med Agurkerelish

Stegt Tun med Agurkerelish

Frisk tun er virkelig lækker mad, og så er det super sundt. Tunen er bedst, hvis du køber den hos fiskehandleren, men til hverdagsbrug kan den fra supermarkedets frysedisk også bruges
Hjemmelavet tun/avocado-salat

Hjemmelavet tun/avocado-salat

Hvis du står til aftensmad og skal bruge den til pita-fyld og madpakke dagen efter, i tortillas, til sandwich eller på anden måde, kan du sagtens bruge hele opskriften, ellers kan du lave en halv portion ad gangen
Tun frikadeller m. krydderurter

Tun frikadeller m. krydderurter

Ingredienser. ca. 15 stk.   3 dåser tun i vand 1 dl yoghurt 2 æg 5 spsk. rasp 1 håndfuld persille …Continue reading » ca

Tun med fennikel og rosa grape

Protein. 29,6 g. Fedt. 9,6 g. Kulhydrat. 14,4 g. Kostfibre. 2,7 g 4 spsk. ekstra jomfruolivenolie. 1 spsk. hvidvinseddike
Tun mousse sandwich

Tun mousse sandwich

I aften har vi fået en rugbrøds sandwich med tun mousse. Moussen har jeg lavet af en dåse tun, 30 g hytteost og 20 g mayonnaise
Tun med spicy kokoscreme

Tun med spicy kokoscreme

T. u. n. m. e. d. c. o. s. ,. p. i. a. t. g. y. k. r. J. f. l. v. å. D. æ. b. j. ø. h. S. Å. O. R. 3. 0. 4. 1. H. 2. K. -. (. ). F. G. B. ". A. V. n g