Aftenens menu er lige som vi elsker det, nemlig, en rigtigt omgang snackmad. Sidst men ikke mindst havde jeg en rest af den oksemørbrad, som blev serveret på min fødselsdag
Rå chilipeber og øjne – eller læber og tunge for den sags skyld – er en rigtig dårlig cocktail. Mørbrad er en muskel, der sidder på stort set alle de firbenede dyr, vi spiser – okse, kalv, lam, gris, vildt osv
Det der er smart ved denne plan er også, at du nemt kan øge mængderne en smule, eller måske genindføre noget af din (måske)syndige yndlingsmad, og derved også nemt kunne holde kiloene væk
Nå, det var lidt fra den tunge skuffe. For lige pludselig kommer meget af tiden til at handle om "hvornår gav du ham mad", "han skal ikke have mad endnu" til små interruptions når man rammer sengetid, kissemisser - og ja, også når man skal besøge huset med et hjerte i døren
I det første indlæg om Hollandsk mad fortalte jeg om deres mini rosenkål der IKKE bliver skamkogt, witlof (julesalat) med skinke i ostesovs, Zuurkool som er en art sauerkraut, uitsmijter og deres pandekager
Normalt er jeg personligt ikke så begejstret for det mere traditionelle og lidt tungemad, men min mand elsker det - og jeg indrømmer gerne, at det jo smagte godt
dødløft, strict press og back squat), en trippel-WOD med KingKong/mini-Cindy/mini-Annie og til slut en 25 minutter lang dræber-WOD med en kombination af tunge vægte og sjov med kettlebell. Jeg kan godt lide stabler af mad) og steg dem 5-7 minutter på hver side ved middel-lav varme