Tunge kalve opskrift opskrifter

Mørbrad i ovn

Mørbrad i ovn

Rå chilipeber og øjne – eller læber og tunge for den sags skyld – er en rigtig dårlig cocktail. Mørbrad i ovn – opskrift
Kyllingemedister og kartoffelsalat

Kyllingemedister og kartoffelsalat

Ja, jeg beklager stilheden på bloggen. Den sidste uge herhjemme har været præget af arbejde og sygdom, hvorfor det har stået meget stille i køkkenet

10 år som veganer

Jeg følte mig tung om hjertet, for det var netop gået op for mig, at køer laver modermælk til deres kalve, men at kalvene bliver taget fra deres mor og slået ihjel
Pasta med snackpeber, chili og valnødder

Pasta med snackpeber, chili og valnødder

Så meget regnvejr, at blomsterne hang våde og tunge. og så meget, at regnen løb i en lille bæk ned af hovedet på kalven Heldig, henover hendes snude og ned i spanden med mælk og kalvemüsli

En aften på Blokhus Strandhotel

Hovedretten var en rigtig kød basker med et rigtig stort stykke kalvefilet stegt medium med løgpure, stegte løg, ærter og en kraftig sauce på marv og kalv
Mad fra Libanon.

Mad fra Libanon.

eks kalvebryst eller lammeriben/bryst gerne lidt fede. Så jeg tænkte, jeg bare ville uploade nogle billeder af retterne, og hvis nogen af retterne skulle friste, kan man bare spørge efter opskriften
CARPACCIO - CLASSICO

CARPACCIO - CLASSICO

FIND OS PÅ FACEBOOK OG FÅ NYE OPSKRIFTER DIREKTE SOM STATUSOPDATERING. FORORD. Carpaccio er en ret, som består af noget råd, tyndskåret kød
Restaurant Mellemrum i Aarhus

Restaurant Mellemrum i Aarhus

Hvem siger at man ikke kan gå ud at spise på en mandag, det er i hvert fald ikke os. Solen skinnede og jeg havde fået tidligt fri fra arbejde, så vi ville forkæle os selv lidt og Restaurant mellemrum er bestemt en af favoritterne og de skal bla
Det glade vanvid Aarhus

Det glade vanvid Aarhus

Fredag aften og bestillingen til Det Glade Vanvid på havnen i Aarhus var på plads. Den næsten altid fyldte restaurant der kører med konceptet at åbne dørene kl

Mere fisk i hverdagen

i retterne, frem for at opfinde helt nye opskrifter. I de nye kostråd anbefaler. fødevarestyrelsen at vi øger vores indtag af fisk til 300g om ugen

Danseglade ØKO-Køer og pukka te i det lunefulde forår.....

Og hvis du tør at mærke en kotunge, er det også rigtig sjovt. Der afholdes forskellige arrangementer på de enkelte gårde rundt i Dan-mark, med smagsprøver på økologiske mejeri-produkter, leg for de mindste, og man kan se hvilke forhold ØKO-køerne lever under, både staldforhold, den dejlige halm de kan ligge i, børster som "klø-pinde", snak med de søde små kalve

Krydrede kyllingespyd med sprød forårssalat og persillepuré

Opskriften er inspireret af ude og hjemme, meeen som altid har jeg lavet en masse ændringer. Manfred er sendt i pasning hos naboen, så kan han slappe af uden stress og vi kan have fokus på andet end ham J Jeg glæder mig til et lille lynvisit på gården igen – liige at klø en enkelt ko i panden, se de nye kalve og høre deres brøl om morgenen når de ved det er tid til morgenmad J 24 timers landliv er sundt for mange ting J

Opskrift på Sambusa

Opskrift på dej til sambusa. Opskrift på fyld til sambusa. Dette indlæg Opskrift på Sambusa kommer fra GOURMAND

Huskokkens sommercocotte

600 g culotte (kalv eller okse). 8 skalotteløg. 12 nye kartofler. 2 porre. 4 majroer. 1 helt frisk hvidløg. 100 g grønne bønner