Jeg følte mig tung om hjertet, for det var netop gået op for mig, at køer laver modermælk til deres kalve, men at kalvene bliver taget fra deres mor og slået ihjel
Så meget regnvejr, at blomsterne hang våde og tunge. og så meget, at regnen løb i en lille bæk ned af hovedet på kalven Heldig, henover hendes snude og ned i spanden med mælk og kalvemüsli
Hovedretten var en rigtig kød basker med et rigtig stort stykke kalvefilet stegt medium med løgpure, stegte løg, ærter og en kraftig sauce på marv og kalv
eks kalvebryst eller lammeriben/bryst gerne lidt fede. Så jeg tænkte, jeg bare ville uploade nogle billeder af retterne, og hvis nogen af retterne skulle friste, kan man bare spørge efter opskriften
Hvem siger at man ikke kan gå ud at spise på en mandag, det er i hvert fald ikke os. Solen skinnede og jeg havde fået tidligt fri fra arbejde, så vi ville forkæle os selv lidt og Restaurant mellemrum er bestemt en af favoritterne og de skal bla
Fredag aften og bestillingen til Det Glade Vanvid på havnen i Aarhus var på plads. Den næsten altid fyldte restaurant der kører med konceptet at åbne dørene kl
Og hvis du tør at mærke en kotunge, er det også rigtig sjovt. Der afholdes forskellige arrangementer på de enkelte gårde rundt i Dan-mark, med smagsprøver på økologiske mejeri-produkter, leg for de mindste, og man kan se hvilke forhold ØKO-køerne lever under, både staldforhold, den dejlige halm de kan ligge i, børster som "klø-pinde", snak med de søde små kalve
Opskriften er inspireret af ude og hjemme, meeen som altid har jeg lavet en masse ændringer. Manfred er sendt i pasning hos naboen, så kan han slappe af uden stress og vi kan have fokus på andet end ham J Jeg glæder mig til et lille lynvisit på gården igen – liige at klø en enkelt ko i panden, se de nye kalve og høre deres brøl om morgenen når de ved det er tid til morgenmad J 24 timers landliv er sundt for mange ting J