Traditionelle fastelavnsboller opskrifter

Så'n no'en traditionelle fastelavnsboller

Så'n no'en traditionelle fastelavnsboller

Jeg kan egentlig rigtig godt lide den helt traditionelle slags, og for lige at bidrage lidt ekstra til den voldsomme mængde af fastelavnsboller på bloggene kommer her min opskrift
Fastelavnsboller med vaniljecreme og citron

Fastelavnsboller med vaniljecreme og citron

Men det smager nu altså bare så godt, så jeg tilføjede faktisk bare et friskt twist af citronskal, der går godt til den søde bolle, og så har jeg ellers bare lavet dem ret traditionelle og klassiske
Semlor – den svenske udgave af fastelavnsboller

Semlor – den svenske udgave af fastelavnsboller

Om du vælger den traditionelle er helt op til dig. Bedre sent end aldrig, siger man. ikke sandt. Jeg har tydeligvis haft for travlt på det sidste, så nu kommer der lige en opskrift på semlor haltende
Fastelavnsboller

Fastelavnsboller

Jeg ville gerne have, at de skulle være sundere end de traditionelle, så derfor har jeg eksperimenteret med at lave nogen uden gluten og sukker
SEMLOR - SVENSKE FASTELAVNSBOLLER

SEMLOR - SVENSKE FASTELAVNSBOLLER

Den traditionelle semla som jeg har smagt tidligere, har været med marcipan og mandelfyld og selvom den var yderst lækker, blev den også hurtigt "lidt for meget" og lidt for fersk for mig
Fastelavsnsboller

Fastelavsnsboller

altså den helt traditionelle slags, men der er jo uendelige muligheder for fyld. Det er ved at være nogle uger siden vi havde fastelavn, men

Maddagbog v.4

den traditionelle tomatsuppe med nøgleben og sennep (sammen med drengene fra Det Culinariske Corps + fruer)

Semlor

Bolledejen er den samme jeg bruger til de traditionelle danske fastelavnboller, så plejer at dele dejen i to, så jeg både får en portion danske og en svensk