olie 5 stk forårsløg, hakket 400 g hakket kyllingekød 250 g cherrytomater, i kvarte 1 dl. tomateddike eller balsamico - salt og peber - lidt sukker 4 stk tortillas 100 g frisk spinat 50 g mild ost, revet
Tortilla medkylling og hummus. Jeg er ret vild med mexicansk, og spiser det hyppigt, gerne med massere af salat, kun meget lidt chilismag og så en kæmpe portion guacamole
Den anden aften blev der lavet sprødstegt chili-lime fisk i tortillaer med mango og guacamole, det var et lidt anderledes fyld til en tortilla der herhjemme oftest bliver fyldt med hakket oksekød eller kylling
Kartoffelsalat medkylling, bacon og karrydressing. Men uanset så er mulighederne med sådan et glas karry uendelige, og jeg vil runde nogle af mulighederne i denne uge
Rør bouillon og tomatpuré sammen, hæld det i bunden af fadet, og dæk med alufolie. Vend det hele sammen med friskhakket koriander og limesaft, og krydr med salt og peber