Da jeg søgte lidt rundt på nettet, for at få inspiration til opskriften, stod der på samtlige opskrifter, at det var noget af det letteste at lave tortillapandekager
Pandekagerne serveres med forskelligt fyld og kan bruges i stedet for tortillapandekager. Det ydre snyder, for opskriften her indeholder nemlig en “hemmelig” ingrediens
Jeg har en opskrift herinde på bloggen på de pandekager vi lavede sidste år, men de er altså blevet lidt for søde for mig, og jeg synes ikke, at de brødagtige nok, så jeg har gjort alt hvad jeg kunne, for at finde en bedre opskrift, som kommer nærmere dem man køber
læg tortilla på panden og steg på begge sider til de gyldne og sprøde. Heat a frying pan and butter with a little oil, I prefer a neutral coconut oil, place the tortilla in the pan and fry on both sides until golden and crisp
Specielt mexicanske pandekager kan bruges til tortillas, enchiladas, quesadillas og meget mere. Servér som fyld til mexicanske pandekager sammen med salat, agurk, salsa og guacamole
Skær pandekagerne ud i halve og læg dem på to plader med bagepapir. Opskriften er herfra. Gratiner suppen på ovnens rist øverst og rist de halve tortillas i midten og nederst i ovnen
- og en meget nem, hurtig og ikke mindst mættende retJa og sund er den bestemt heller ikke, men da vi jo ikke fik spist alle vores tortillas den anden dag, da vi lavede wraps, ja så kunne de nemt forvandles til en let og hurtig aftensmad her til aften