Varm tortillas og kom grønt i sammen med dette krydrede oksekød. Tortillas har altid været hurtig, let og dejlig mad, da konceptet er lidt ala "Byg-selv-burger", og hvert familiemedlemdermed selv kan afgøre, hvad han/hun ønsker at have i af tilbehør
Samtidig med at bloggen hver dag åbner lågen for en ny lækker opskrift, har jeg "Dagens Anbefaling", som er min juleanbefaling til dig, som jeg synes du bør prøve
Varm dem med et par minutter. Smag til med salt og peber. Svits løg og peberfrugt med i 1 minut. Læg 4 af tortillaerne på bagepapir på en bageplade. Læg de 4 andre tortillas ovenpå. Pensl dem med 1 tsk olie. Skær hver tortilla i 4-6 stykker. 400 g hakket oksekød, højst 10% fedt
Imens varmes tortillas i ovnen efter anvisning. Ud over at denne ret er nem og lækker, så er det også en god måde at komme af med de grøntsagsrester man har i køleskabet
Det er skønt at få en wrap med saftig kylling og ikke som vanligt med hakket oksekød. Da jeg så opskriften første gang var jeg helt sikker på, at den måtte jeg forsøge mig med for det lød super lækkert
Den anden aften blev der lavet sprødstegt chili-lime fisk i tortillaermed mango og guacamole, det var et lidt anderledes fyld til en tortilla der herhjemme oftest bliver fyldt med hakket oksekød eller kylling
at putte ristet oksekød, majs, løg, peberfrugt, tomat og salsa i som fyld. Det ydre snyder, for opskriften her indeholder nemlig en “hemmelig” ingrediens
Fyld tortillasmed salatblade, chili con carne og revet ost. Smag til med salt og peber. hakket oksekød. Varm tortillas pakket i stanniol enten i ovnen eller på brødristeren