Den består af tortellini med tomat- og mozzarellafyld. Dernæst en sauce brygget sammen af hvidvin, finthakket zucchini, parmesan, hvidløg, løg, fløde, salt og peber, en smule vand og til allersidst en flok økologiske cherrytomater
madlavningsfløde. frisk tortellini (vælg din favorit). Tilsæt fløde til svampene og kog igennem. Tortellini med Svampesauce til 2 personer. 2,5 dl madlavningsfløde
Lav suppen som anvist i opskriften og tilsæt fløde. spinat, fyldt tortellini og parmesan. 1 pakke tortellini, med valgfri fyld (250 g). 2½ dl fløde. Kom de fyldte tortellini og spinat i og varm suppen igennem 5 minutter. 1 pakke tortellini. 2½ dl fløde
Retten – der hedder Tortellini alla Medici på italiensk – har taget navn efter den prominente og magtfulde florentinske familie Medici, der i renæssancen hævede sig til den rigeste familie i Europa først ved tekstilhandel og siden bankvirksomhed
Men man kan også lade mørbraden være en del af aftensmaden som i denne ret, hvor jeg har sat mørbraden sammen med tortellini, spidskål og ovnbagte tomater
og tilsidst tilsættes fløden. Tortellinierne koges efter anvisning på posen. 1 pakke friske tortellinier - 500 g1 lille løg i tern1 fed hvidløglidt olie1 dåse flåede hakkede tomater1 tsk oregano1 tsk basilikum1 dl fløde1 tsk sukker1 maggiternsalt og peberLøg og hvidløg svitses i olien og når løgene er gennemsigtige tilsætte tomaterne og krydderier. 1 pakke friske tortellinier. 1 dl fløde
De kogte tortellinier lægges i et smurt ovnfastfad og løg, champignoner og tomater fordeles over. Fløde røres sammen med mælk, maizena, hønseboullionterning (den smuldres i) og peber