500 gram torskefileter – skåret i mindre stykket ca. Torsk 2016-02-16Preparation Time 10mCook Time 10m Total Time 20mAverage Rating no rating Based on 0 Review(s) 500 gram torskefileter
Smør torskefileterne med pesto og rul dem sammen til to lige store roulader. 225 g torskefileter. Bind en stor skive lufttørret skinke omkring hver roulade, så fileterne holdes på plads, og sæt dem i et ovnfast fad
En super forret til nytårsmenuen. Torsk i savoy med beurreblanc sauce6 store blade fra et savojkål600 gr torskefilet6 tsk grov dijonsennep2 dl hvidvin1 dl vandBeurre blanc1 stort skalotteløg1 dl hvidvinseddike5 dl hvidvin500 gr koldt smørSalt og peber1 bundt dildFjern stokken i bladene
Fold torskefileterne og krydr med salt og peber. 225 g torskefileter. Læg fileterne i et lille smurt, ovnfast fad, hæld hvidvin over og dæk fadet med folie
Ingredienser (4 ps)Torsk i tomat/kokos800 g torskefileterEn dåse cheritomaterEn lille dåse kokosmælkEt finthakket rødløgEt bundt forårsløgPeberfrugt i stænger1 tsk finthakket, frisk ingefær2 presset hvidløg1/2 finthakket chiliSalt og peberSquashplader med wasabiEn squash i fine, tynde pladerEn spsk rapsolieEn håndfuld blendet wasabinødder10 cheritomaterEt spidskål uden stokken1. Læg torskefileterne i et ildfast fad2. Hæld blandingen over torskefileterne4