Torskefilet tilberedning opskrifter

Gratineret torskefilet

Gratineret torskefilet

Tilberedning. Læg torskefileterne i et smurt ildfast fad. 225 g torskefileter. Skræl og riv gulerødderne groft
Tapas med hvidfisk

Tapas med hvidfisk

Tilberedning. 300 g Torskefilet. 300 g Torskefilet. 300 g Torskefilet. 300 g Torskefilet. Torsk med rygeostcreme
Japansk suppe toppet med Sticky sesam torsk !!

Japansk suppe toppet med Sticky sesam torsk !!

Der er de veldig nøye med å bevare råvarenes naturlige smak, også under tilberedningen av matvarene. Til 2 porsjoner300 g torskefilet uten skinn. HOT c",) 300 g torskefilet uten skinn
Amok - Khmer fiskesuppe ♫♪

Amok - Khmer fiskesuppe ♫♪

I konsistens og tilberedning minner den om spinat. 400 g torskefilet, eller annen hvit fisk. Krydderblandinger fra Kambodsja 400 g torskefilet, eller annen hvit fisk
Fish cakes med hakket torsk

Fish cakes med hakket torsk

Tilberedning. 225 g torskefilet. Hak rejer og torsk groft og rør det i farsen. Vend den rustikke fars med hakket koriander, revet limeskal, grofthakket chili samt friskkværnet peber og 1 nip salt
Pureret fiskesuppe

Pureret fiskesuppe

Tilberedning. 425 g torskefilet. Skær torsken i mindre stykker. Skræl kartofler, løg og selleri og skær dem i mindre stykker

Helstegt rødspætte med bulgursalat

Torskefilet med sauterede asparges. Tilberedning. Print This Post. Det er ikke sådan lige at opdrive en hel rødspætte (med ben), hvis du handler i almindelige dagligvarebutikker

Gratineret torsk med spinatpasta og bagte tomater

Krydr med salt og peber, og læg en skive ost oven på hver torskefilet. Tilberedning. Torskefilet med sauterede asparges Tænder løber i vand bare ved at skulle skrive opskriften, kigge på billederne og mindes smagen

Fiskegratin

Man kunne også portionsanrette inden tilberedning og bruge dem som forret eller på buffeten. 4 personerTilberedning. 500 g torskefilet – eller sej, kuller eller anden torskefisk2 spsk

Torsk og rodfrugter i pakker

Tilberedning. 600 g torskefilet uden skind. Fordel torskefileterne på 4 stykker stanniol, og krydr med salt og peber. 600 g torskefilet uden skind

Fiskesuppe med tomat og rejer

Tilberedning. 400 g torskefilet. 400 g torskefilet. Print This Post. Dejlig fiskesuppe med masser af fyld og masser af smag

Kedgeree med laks

Tilberedning. Torskefilet med sauterede asparges 4 personer. Print This Post. Kedgeree er oprindeligt anglo-indisk og betyder rodsammen

Torsk med rabarbersovs

Tilberedning. 600 g torskefilet. 600 g torskefilet. Print This Post. Har du selv rabarber i haven, så hører du til de heldige