Torskefilet tilbehør opskrifter

Fiskefrikadeller – med fisk!

Fiskefrikadeller – med fisk!

Som tilbehør serverede jeg kartoffelsalat af nye kartofler med hjemmelavet pesto og fennikelsalat med lakrids og chokolade
Kremet pasta med rød pesto og stekt torsk !!

Kremet pasta med rød pesto og stekt torsk !!

Skjær torskefilet i porsjonstykker og fjern bein og skinn. Tror mange flere, hadde spist mye mer fisk - hvis de bare lærer seg å bruke smaksrikt og godt tilbehør
Rask fiskegryte med torsk & reker ✿

Rask fiskegryte med torsk & reker ✿

Jeg hadde igjen litt torskefilet i fryseren, etter jeg lagde Torsk 'en papilotte' forrige fredag, som jeg tok opp av fryseren før jeg dro på jobb
Macaroni med muslinger og torsk

Macaroni med muslinger og torsk

Herefter ligges torskefileten og macaronien ovenpå og der lægges låg på gryden. I morgen bliver der serveret en klassisk kirsebærsauce, da det jo er det resten af Danmark normalt får som tilbehør
Ukemeny - Uke 3 / 2016 ✿

Ukemeny - Uke 3 / 2016 ✿

Ovnsbakt torskefilet med reker og dill. tilbehør. Nå har vinteren festet grepet, egentlig ikke uventet med rundt 20 kalde i januar, men sjokket er like stort hvert år
Ukemeny - Uke 53 - Nyttårsmeny ~*♥*~

Ukemeny - Uke 53 - Nyttårsmeny ~*♥*~

Jeg brukte torskeloins, loins er selve indrefileten av torskefilet. Fløtegratinerte poteter er godt tilbehør til denne retten, den bløte konsistensen gjør at retten
Torsk i Crock-Pot med jordskokk og hvitvinsaus ♫

Torsk i Crock-Pot med jordskokk og hvitvinsaus ♫

Jordskokk er en fin erstatning for poteter og det blir mer enn nok tilbehør til 4 porsjoner. 1 kg torskefilet uten bein, med skinnet på. 1 kg torskefilet uten bein, med skinnet på

Torskefilet med limesauce

Ud over ingredienserne til selve retten, er der dog også lidt tilbehør. Torskefilet med limesauce er en ret, jeg kunne fristes til at kalde fem gode ting, og en del af dem har du garanteret allerede på lager

Fish ‘n’ chips med sauce tatar

Jeg bruger torskefilet, rejer og af og til blæksprutteringe, som jeg panerer i panko-rasp, for at få så tyk og sprød en panering som muligt