Torskefilet eller fx lyssej. Min far laver fx også de lækreste fiskefrikadeller med bacon og broccoli – den opskrift må jeg dele en anden gang Disse fiskefrikadeller med gulerødder, som er bagt i ovnen, hvorved fedtstoffet påpanden er sparret væk, er en sund udgave, som har en dejlig sødme og farve fra gulerødderne
lyssejfilet, torskefilet, sejfilet eller lignende fisk. neutral olie i panden. 1Form frikadellerne til små kager og steg i olien indtil de er gyldne på begge sider. 1 – 2 minutter på hver side
Jeg smed pakken ned i køledisken igen og fiskede en stor torskefilet op i stedet. Dog var de svære at have med at gøre påpanden, de klistrede simpelthen fast, måske fordi der var så meget fedt i den væske jeg brugte
Drys salt, peber/fennikel-blanding samt hakket persille ovenpå. 2 stykker torskefilet. Steg porrer, fennikel og tomater påpanden i lidt olivenolie i 4 minutter. Placer halvdelen af grøntsagerne i midten af hvert stykke og placer 1 stk fisk ovenpå hver af dem. 2 stykker torskefilet
en lille dunse steges af påpanden for at smage på farsen. Frikadellerne scoopes ud med en spiseske til æggeformede deller og steges af på en pande ved mellem varme i olivenolie
Kom laksen i, læg låg på, og skru ned for varmen. Tag laksen op af panden, og del den i store flager ved forsigtigt at skille den fra hinanden med fingrene eller en gaffel