Torskefilet. Bland i en skål med æddike, vand og salt. Kom filetterne ovenpå rugbrød, derefter syltet skalotteløg, rejer tilfældigt placeret udover fisiken og tallerkenen, mayo, radiser, rødløg, dild og persille drysses udover
saltet vand med et par peberkorn i. Tilsæt også væske fra rejerne (hvis de ligger i væde eller har afgivet væde) og væde fra apargeserne - vær opmærksom på, om smagen bliver god, og om der kommer for meget væde
Se flere sunde og slankende opskrifter med fisk og skaldyr her . Læg fiskestykkerne i et ildfast fad, drys med salt 3. Dæk med bagepapir og bag fisken i ovn ved 185°C i ca. Rens broccolien, del den i buketter og giv den et hurtigt opkog i vand med lidt salt 5. Fordel broccoli, afdryppet asparges og rejer rundt om fisken 6. Hæld saucen over retten og drys med revet ost 7
Bland salaten med citronsaft, salt og peber. I et ovnfast fad blandes mornaysauce, porre, hakket persille, torsk, rejer, lauerbærblad, citron saft, vand salt og peber