Da jeg en sen eftermiddag kom forbi det lokale supermarked vidste jeg på forhånd at aftens menu stod på torskefilet og så ”et eller andet med nogle porre”
Jordskokkesuppe med dampet torsk. 500 g jordskokker1/4 l piskefløde1/2 l hønsebouillion1 glas hvidvin400 g torskefiletolie til stegningsalt og peberpestobrødcroutons2 personer (hovedret) 4 personer (forret)Skræl jordskokker og skær dem i mindre stykker. Kom hvidvinen i og lad det småsimre 5 minutter til alkoholden er fordampet. Skær torskefilet ud i 4 stykker og krydr med salt og peber
Anret flager af dampet torsk på små tapasbrød. Anret flager af dampet torsk på små tapasbrød. Dampet torsk, der er smuldret let, kommes løst i hvert glas
Når maten er ferdig dampet drysser du over hakket bladpersille og koriander. 200 g torskefilet. Jeg tilbereder retten med funksjonen kombidamp, som er perfekt til fisk og skalldyr
Dampet fiskefilet med spinat og femkorn. ) Server med dampet broccoli. 1. ) Læg fiskefileterne med skindsiden opad, fordel spinaten på dem og krydr dem med salt og peber