Smør hvert stykke fisk med grov sennep. Torsk i savoy med beurreblanc sauce6 store blade fra et savojkål600 gr torskefilet6 tsk grov dijonsennep2 dl hvidvin1 dl vandBeurre blanc1 stort skalotteløg1 dl hvidvinseddike5 dl hvidvin500 gr koldt smørSalt og peber1 bundt dildFjern stokken i bladene. Skær torskefileten ud i 6 lige store stykker. 600 gr torskefilet. 6 tsk grov dijonsennep
Læg torskestykker ned i fadet, ovenpå grøntsager og sauce. grovkornet sennep. Pensl torskestykkerne med lidt øko jomfru olivenolie, og drys dem med salt og peber
sennep. Så i stedet blev det torskefilet. Rør dressingen sammen af olivenolie, citronsaft, sennep,. min erfaring med torsk ikke særlig god, så det var lidt af et eksperiment
Torsk eller anden fast hvid fisk. Rør salt, spidskommen og mel sammen og vend torskestykkerne i det, inden de steges gyldenbrune på begge sider i olien
Det kan laves i et utal af varianter og jeg har i denne uge både fået den med torsk, forbagt kylling (som bare blev vendt i da retten var færdig) eller den kan holdes helt vegetarisk
Tag gryden af varmen og tilsæt citronsaft, sennep og evt. 5 store bagekartofler4 mellemstore gulerødder1 stort løg250 g frisk spinat (gerne mere)2 kogte æg (kan udelades, jeg synes dog, at de er dog ret gode i)saft fra 1 citron2 dl piskefløde1 dl mælk1 tsk dijonsennep500 g hvid fisk (fx torsk, kuller, lyssej)olivenoliemuskatnød1 spsk smør + 3/4 dl lun mælksalt og peber
mild sennep. 75 g kogt torsk. Du kan reducere fedtindholdet ved at spise en fedtfri mayonnaise til. Nøjes eventuelt også med en halv skive brød og lidt færre rejer, hvis kalorieindtaget skal presses helt i bund
Denne salat er skøn til stegt kylling eller ovnbagt torsk. Pisk sennepper, honning og vineddike sammen til dressingen, og hæld derefter olien langsomt i, mens der piskes
Skær torsken i fire lige store stykker, men først i mel, så i æg og til slut i rasp. sennep. Bland ganske enkelt mayonnaisen med løg, kapers, cornichoner, persille, sennep og citronsaft
torsk. sennep. Rør olivenolie, eddike og sennep sammen og krydr med salt og peber. sennep. Tilbehøret i denne ret kan serveres til nærmest hvad som helst