The post Lynlækker torskmed porre og tomat appeared first on Grydelappen. En nem der med få ingredienser og minimal arbejdsindsats giver et lækkert resultat
grøntsagsblandingen ned i koppen, lidt fisk og en skefuld grøntsager og luk den med. Gulerødder og porrer sauteres i smør på panden, krydres med salt og
Skyl de resterende grøntsager. Den dampede torsk beholder saft og med den rette mængde revet limeskal, chili og korriander så fremstår torsken som et rigtig fint, smagfuldt og delikat stykke fisk
Server med nogle friske og lækre grøntsager i en god salat. Da der er utrolig varmt lige for tiden, er jeg mest til friske grøntsager (salat) til mit kød
Lav eventuel en ekstra portion af grøntsagerne og gem til dagen efter i en lufttæt beholder. Skrei er i sæson her i Norge nu, og er en torskelignende fisk
Læg torskestykker ned i fadet, ovenpå grøntsager og sauce. Hæld tomat-senneps sauce over grøntsagerne. Pensl torskestykkernemed lidt øko jomfru olivenolie, og drys dem med salt og peber
Det er så sundt med variation. Det er bare så dejligt, da han generelt ikke spiser ret meget kød, og samtidig er det en mulighed for at "snige" masser af løg eller andre grøntsager ind i farsen
Når fisken er færdig hældes væsken og grøntsagerne i suppen. Ikke en fisk jeg har ret meget erfaring med, men tilfældigvis havde jeg en pakke torskefilet i fryseren, og så var det jo bare at finde på noget sjovt og spændende
torsk eller sej. Her er fisken i selskab med en masse lækre forårsgrønsager og en frisk hytteostcreme. Fordel asparges og cherrytomater ovenpå, dryp med citronsaft og krydr med salt og peber
Anden hvid fast fisk kan anvendes i stedet for torsk. Det er ikke altid, jeg bliver populær hos samtlige i familien når jeg serverer fisk, men ALLE var vilde med fiskesuppen her