Torsk kogt opskrifter

Torsk med æble..

Torsk med æble..

Server torsken overhældt med lagen og med kogte ris eller ovnbagte kartofler til. 800 g Torskefilet5 dl æblemost /af efterårets dejlige æbler3 spsk. honning3 røde chili2 limefrugter½ bundt forårsløgkoriander eller basilikumSalt og peberSkyl torsken og dup den tør

Torsk i mornaysovs

Efter at have ristet champignonger på panden, kogte jeg panden af med vandet, for at få al smag med. Torsk i mornaysovs
Torsk i grøn karry

Torsk i grøn karry

Kogte jasminris. Skær torskefileterne i lidt mindre stykker. 225 g torskefileter. Snit forårsløgene og halvér sukkerærterne på langs
Kaptajnens torsk med krydderurter

Kaptajnens torsk med krydderurter

Servér med kogte kartofler. Bring vandet i kog og læg torskefileterne oven på urterne. Kogte kartofler. 225 g torskefileter
Smørstegt torsk med kold dild dressing og sprød bacon 400 kcal .

Smørstegt torsk med kold dild dressing og sprød bacon 400 kcal .

Hakket dild Et bundt Cremfraiche 9 % 1/2 li Sukrin gold 3 tsk Hakket forårsløg 1/2 bundt Hakket rødløg 1 halvt lille Salt Peber Serveres med små kogte kartofler og kogte gullerødder. 80 g torsk 70 g kartoffel 130 g gulerod 80 g dressing 400 kcal
Pocheret torsk med æble i karrysovs / suppe

Pocheret torsk med æble i karrysovs / suppe

Du du servere ris eller brød til, hvis du vil, men sovsen bliver dejlig mættende og fyldende, da den gøres cremet og tyk af kogte kartofler samt knoldselleri
Ærte risotto med stegt torsk

Ærte risotto med stegt torsk

Når det er kogt næsten ind i risene. En ærte risotto med stegt torsk. Torsk. Jeg salter altid min torsk 5-10 min inden jeg steger den
Grønsager med torsk og ingefær

Grønsager med torsk og ingefær

Kogttorsk har jeg det ikke særlig godt med, men ovnbagt. torsk sammen med grønsager – se det er noget helt andet
Macaroni med muslinger og torsk

Macaroni med muslinger og torsk

Hvis vi havde været hjemme i morgen, var de kogte muslinger røget i en omelet, men det må blive ved tanken
Fish cakes med hakket torsk

Fish cakes med hakket torsk

Vend den kogte ris med koriander, limesaft samt salt og peber. Hak rejer og torsk groft og rør det i farsen
Tapas med hvidfisk

Tapas med hvidfisk

Torsk med rygeostcreme. Pynt glassene med kogte krebsehaler eller rejer samt eventuelt persilleblade. Torsken dampes i letsaltet vand