Køb i stedet friskefiskefileter – rødspætte, kuller, torsk eller lignende – og paner dem selv. Dem vispisertil frokost på et stykke rugbrød eller til aftensmaden med pommes frites eller kogte kartofler og remouladesovs eller måske persillesovs
Hun lavede de smukke timbaler af torsk, som jeg desværre ikke har opskriften på. Så vellykket kan man vist godt sige at de blev og de var super nemme at lave og så hang de sammen, så jeg denne gang ikke behøvede ovn, men kunne stege dem ikokosolie på en pande
Server torsken serveres rødbederne, hakkede kogte æg, sennepssauce og kartofler. Læg torskestykkernei en bradepande, smør dem med olien og krydr dem med salt og peber
Torsk, laks og andre runde fiskSkær langs rygsøjlen, og filéerne skæres fra hale mod hovedet. Enten i den afkølede saltlage, hvor lagen varmes op med fiskeni, eller når den er kogt sammen, og fisken så kommes i