250g torsk uden skind og ben 1 lille løg 1 æg 1 tsk salt Peber 2-3 spsk fuldkornsmel Lidt frisk basilikum Kom det hele i en foodprocesser og rør kun lige til det hænger sammen
Søndag blev der lavet en portion fiskefrikadeller af den helt simple udgave lavet udelukkende af torsk, og mange af dem er blevet spist, men de sidste venter nu i fryseren
Form farsen til små frikadeller. 400 g fiskefars af torsk og laks. Rør farsen med ingefær, sesamfrø, sojasauce og finthakket koriander og smag til med salt og peber
Jeg købte en fars af ren torsk, og så tilsatte jeg selv lidt grofthakket laks herhjemme. Det er hurtigt at lave fiskefrikadeller - specielt hvis man gør som jeg gjorde i dag og hentede et halvt kilo færdig rørt fars på havnen i Århus
Jeg kan godt lide at blande de hvide, neutraltsmagende torsk og rødspætte med den fede laks. Har du nogensinde undersøgt, hvad der er i de fiskefrikadeller og den færdige fiskefars, du køber
Server de stegte laksefrikadeller med egg noodle salad. Form frikadeller af laksefarsen og steg dem i lidt fedtstof ved middelvarme i 5-6 min. 400 g fiskefars af torsk og laks
Form farsen til frikadeller og steg dem i olie ved svag varme i ca. Rens og snit salatingredienserne og anret salaten pænt på en tallerken sammen med frikadellerne
Brug en blanding af torsk og laks til fiskefrikadellerne. Fiskefrikadeller. Form fiskefarsen til frikadeller med en spiseske, og steg dem i gyldent smør ca
Steg fiskefrikadellerne i smør ved middel varme i ca. Servér saucen til fiskefrikadellerne sammen med kogte kartofler og årstidens letdampede grønsager
For ikke at glemme fiskefrikadeller, der kan laves af torsk, laks og hvad man ellers kan finde. Frikadeller er vel bare frikadeller… Vil nogen måske mene
Jeg hader at det skal være så dyrt, men det handler vel i grunden bare om at tage sig tid til at finde de rigtige tilbud, eller finde på nye sjove måder at tilberede en rødspætte/torsk på