Sprød top. Det skal du bruge (hovedret til 2 personer). Sæt tilbage i ovnen og bag i 10-12 minutter ved 180 grader (bagetiden afhænger af fiskens størrelse)
Vend isene i chokolade og top med frysetørret bær, kakaonibs eller hakkede nødder. 10-12 æg. Hovedretten stod min kæreste for - Vi havde købt noget meget dyrt Oksemørbrad ved slagteren, som fik 2½ time i ovnen på 100 grader, efter det kort var stegt af på panden. Når der kun er 10-15 min tilbage i ismaskinen tilsættes hakket daimstykker. Når isen er færdig toppes disse ovenpå de 5 kugler. 10-12 æg
Suppen er toppet med kalkun bacon, honningglaseret æbler og frisk persille. Suppen er tilberedt som en forret, men du kan selvfølgelig også spise suppen som en hovedret
Topping/tilbehør. Efter denne lækre forret kom hovedretten bestående af. Topping/tilbehør. Disse to første retter blev toppet med en dessert, som jeg kalder
Kom det i en skål eller på et fad og top med lidt feta. Serverer som tilbehør eller som hovedret evt. Har du indimellem en kød fri dag, så er denne salat et godt bud på en fyldig og mættende salat, som er rig på kostfibre
Top med feta og soyaristede mandler. Cous cous salat med bagt græskar, grønkål og soyaristede mandler (2 pers hovedret/4 pers tilbehør). Lad det stå i 10 min
Jo finere grøntsagerne er, jo nemmere er det at toppe de fyldte avocadoer med dem. Antallet af personer er angivet ud fra, at man spiser avocadoerne som hovedret
Glutenfri lagkage med chokonøddebunde og hindbær på toppen. Hovedretten blev super velsmagende takket være kødet, som havde lagt i marinaden natten over
Start med at placere fisken, herefter de marinerede tomatskiver, som toppes med tomatsalsaen. Østers til forret og appelsinsorbet med chokoladeganache til dessert - og så denne fantastiske havtaskeret til hovedret