Begynd med at hakke løgene, pil hvidløg, og skyl tomaterne og skær dem i mindre stykker. Min dejlige mand er vild medtomatsuppe, så der skulle selvfølgelig afprøves en opskrift på sådan en omgang
Rør det godt sammen og tilsæt så de hakkede krydderurter og bouillon. Skær tomaterne i grove tern, inden du gør løgene selskab, som du har ladet blive klare på en pande med en slat olivenolie
hakkedetomater. Start med at sætte pastaen over. Ryst maizenaen og mælk sammen og hæld det i suppen med de resterende ingredienser, lad suppen koge op igen og så er den ellers klar til servering
Derfor blev "Spaghetti med kødsauce" udvidet til en portion krydderet tomatsuppemed suppehorn. I løbet af de sidste par måneder er Oskar begyndt, at interessere sig lidt mere for hvad jeg nu går i sving med i køkkenet og det være sig både det "salte" og det "søde"
(Friske tomater smager dog bedst). Tomatsuppe. til med salt, peber, og citron. Mos tomaterne i en blender og blandt resten af ingredienserne i gryden(pånær vermicelli pastaen og risen)
(Friske tomater smager dog bedst). Tomatsuppe. til med salt, peber, og citron. Mos tomaterne i en blender og blandt resten af ingredienserne i gryden(pånær vermicelli pastaen og risen)
Rør derefter dåse tomaterne, bouillon, basilikum, kørvel, paprika, mascarpone og salt/peber i. Tomatsuppen blev utrolig lækker og blød, og de stærke kartofler gav en god kontrast til den forholdsvis milde suppe
Tilsæt tomater, boullion, oregano, salt, peber, cayenne og skyllede linser. 4 personer4 fed hvidløg hakket fint1 stort løg hakket2 dåser hakkedetomater1 spsk. Server med masser af hakket persille og feta eller 100 g. 2 dåser hakkedetomater
Jeg har ikke været med til at lave tomatsuppen, for det var et andet madskolehold end mit (blåt hold), der lavede suppen til forældreaftenen, så den fornøjelse har jeg ikke haft endnu