Denne tomatsuppe smager lidt af sommer og sol, mætter godt og giver et smil på læben, prøv den. Hæld de stegte grøntsager, bacon og de rå stykker peber i gryden, rør rundt og server med det samme
Smag til med salt, peber og timian. Det gode ved suppen er at den er mega let at lave og der er ikke så mange trin i den så alle kan faktisk lave den plus man kan variere grøntsagerne til dem man bedst kan lide
diverse småkedelige grøntsager fra grøntsagsskuffen. Så den har ligget på hylden de sidste mange år, indtil jeg sidste år kom forbi en café i Aarhus, der serverede tomatsuppe som dagens ret
Hæld forsigtigt grøntsagerne op i gryden. Jeg har en masse tomater fra mit drivhus i fryseren og i dag fik jeg lyst til at lave en tomatsuppe af friske tomater ( ja de har været frosne men er ellers yderste friske
Derfor blev "Spaghetti med kødsauce" udvidet til en portion krydderet tomatsuppemed suppehorn. I løbet af de sidste par måneder er Oskar begyndt, at interessere sig lidt mere for hvad jeg nu går i sving med i køkkenet og det være sig både det "salte" og det "søde"
grøntsager Forberedelse. Cremet tomatsuppe Karoline V. 20 - 30 min Blend suppen jævn Tilsæt fløde og rør den cremet og jævn Opvarm suppen og smag til med urtesalt Hvis du ønsker en ekstra cremet suppe, kan du med fordel si suppen
Læg det hele i et fad med hvidløg og hæld olivenolie over grøntsagerne. Herefter hældes suppen igennem en si, blandes med resten af bouillonen og smages til med salt og peber
Og lige herunder får du min opskrift på den (næsten) fully raw tomatsuppe, som jeg forsøgte at bide skeer med og faktisk stort set spiste hele portionen af helt ALENE, som et aftensmåltid
diverse småkedelige grøntsager fra grøntsagsskuffen. Engang var tomatsuppe en omgang Knorr med suppehorn i, og bevares, det var da lækkert, men det er ikke ligefrem i tråd med nutidens trend