Derfor blev "Spaghetti med kødsauce" udvidet til en portion krydderet tomatsuppemed suppehorn. I løbet af de sidste par måneder er Oskar begyndt, at interessere sig lidt mere for hvad jeg nu går i sving med i køkkenet og det være sig både det "salte" og det "søde"
Tilsæt fløden og smag til med salt og peber. En syrlig men cremettomatsuppe, som er lavet på 30-40 minutter, den passer perfekt til skaldyr eller hvid fisk, men kan også serveres med fuldkornssuppehorn eller godt flute. 1,5 dl fløde, græsk yoghurt eller cremefraiche. Tag det af varmen, fjern laurbærbladdet og blend det med en stavblender, foodprocessor eller blender i 2-3 minutter
Blend med basilikum, fond og cremefraiche og smag til med salt og peber. Inspirationen til denne suppe kommer fra Louisa Lorang, som laver en suppe med hønsefond og stegte tomater
Mange, mest barn da, foretrekker tomatsuppe 'på pose' i stedet for god, hjemmelaget suppe med masse friske eller hermetiske tomater, som den du finner oppskrift på her
Server suppen i forvarmede skåle med en klat cremefraiche og frisk persille på toppen. Med et spark af frisk rød chili varmer den hele kroppen, og hvis du supplerer med et godt brød og en lille smule ost, så bliver alle mætte
Cremefraiche. Smag tomatsuppen til og server straks. Oliven olie1 løg i grove stykker 2 fed hvidløg grofthakket3 gulerødder i mindre stykker 2 dåser hakkede tomat eller 16 friske flåede1 håndfuld frisk basilikum1 liter grønsagsfond1 tsk sukker1¼ tsk hav saltfriskkværnet hvid peber2 kyllingebryster tilberedtSuppehornCremefraicheVarm olien i en stor tykbundet gryde. En klat cremefraiche kan tilsættes- Posted using BlogPress from my iPad 1 løg