Det gode ved suppen er at den er mega let at lave og der er ikke så mange trin i den så alle kan faktisk lave den plus man kan variere grøntsagerne til dem man bedst kan lide
Svits det let i baconfedtet. Somme tider er det en god ide at kigge i køleskabet og i grønsagsskuffen og se om ikke der skulle ligge ingredienser til et dejligt måltid
Varm det let op og tilsæt herefter cayenne, basilikum og det fra ovnen (og eventuelt bacon, der er blevet stegt godt inden på en pande med lidt fedtstof)
Ofte gør varmen os mindre sultne, og vi har lyst til at spise “lettere” retter til aftensmad. Det er en kold tomatsuppe, som stammer fra Andalusien i det sydlige Spanien
Rød gazpacho – tomatsuppe. Gazpacho er en vanvittig lækker, kold suppe, jeg ynder tit at servere på varme sommerdage som en let forret eller sammen med flere småretter som en del af et helt måltid
en kartoffel-porre suppe eller en tomatsuppe. af melet, det hakkede løg, en passende mængde vand (ca. Form farsen til kødboller i en passende størrelse, og kog dem i letsaltet vand i ca
Er du mest til de lettere supper, så synes jeg at tomatsupperne er super gode (tomat/gulerodssuppe og den traditionelle tomatsuppe), men broccolisuppen er bestemt også i den lette ende
Og lige herunder får du min opskrift på den (næsten) fully raw tomatsuppe, som jeg forsøgte at bide skeer med og faktisk stort set spiste hele portionen af helt ALENE, som et aftensmåltid
Derfor skal den kolde tomatsuppe med brødcroutoner selvfølgelig også på listen. Men en madplan kan vi altid klare, og denne gang med nemme, lette og sommerlige opskrifter, der er til at (overskue at) gå til på en sommerdag