Den ‘rå’ pizzainden mødet med den meget varme pizzasten og ditto “ovn”… Pizzaen var smurt med en fyldig “chunkey” tomat sovs og toppet medchorizo, grillet squash, grilllet peberfrugt og naturligvismozzarellai to varianter samt frisktimian
Pizzamedsilkeskåretskinke, sorte oliven, artiskokhjerter, rødløg, peberfrugt og frisktomat. Lav din egen tomatsauce og giv den tidtil at stå og få masser af smag
Tilsættomaternei et par min. Rivmozzarellaen henover, skær kyllingeni tynde skiver og server. Brug enten en pande der kan gå iovnen eller et ildfast fad
Når kødet er færdigiovnen, steges det af på en pande i godt med smør og på maks varme. Lad dette stå på middelvarme og småkoge med låg på gryden indtiltomaterne er smattet ud
Så "dresserer" du bare de rå pizzabundemedtomatsauce, ost og fyld og putter direkteiovnen. Derefter tager du dem ud, dækker dem medtomatsauce, ost og derefter fyldet