På Toppen. Denne kage har været længe ventet på bloggen … Men nu er den her endelig. Håber det er bedre sent end aldrig, at i endelig kan få lov at slå jer lås i køkkenet med denne lækre hindbær og hvid chokolade mousse kage
To af mine yndlingskager i et, chokoladekage og tiramisu. På toppen er den lækreste mascarponecreme drysset med et tyndt lag kakaopulver og friske syrlige hindbær
Den kan lages på to måter, den enkle måten (som også er mye kjappere) for ikke proffer som meg, eller på den mer profesjonelle måten, jeg skal dele begge måter her
Dette indlæg omhandler mirror glazen, så I får ikke en decideret opskrift på selve kagen i denne omgang, men jeg kan fortælle at den bestod af en hindbærmousse og en nøddebund
Det er nok selvsagt hvorfor jeg har døbt kagen for Lisbeths Kage, – kagen var nemlig til en skøn kvinde, Lisbeth, der i den grad fortjente en overraskelse og jeg stod naturligvis for kagen
Kransekagetop. Kagecreme. I’ve been doing Open School lessons for some decades today, and it’s really a thing that I get yourself a large amount of people sending questions to me about, so I imagined I’d compose an evaluation about it to assist answer a number of the regularly asked questions