Start med frugtkompotten. Her er en virkelig nem og hurtig dessert, som er allerbedst, når lavet på friske bær og frugter fra sæsonen, men du kan selvfølgelig også bruge frosne bær
Risalamande + tiramisu = risalamisú. af med pulver af frysetørrede bær. Med inspiration fra den italienske dessert, tira-mi-sú (træk mig op), trækker jeg risalamanden ud af den traditionelle præsentation og ind i en ny verden af lagdelt lækkerhed
af mejeriprodukter, fordi vi er vokset op med dem. Med flotte billeder og gennemførlig gennemgang af,. Produkter med kokos 16. Tørrede bær 17. Jordbærflødeskum 32. Kaffe’fløde’ med vanilje 36. Kaffe’fløde’ med hasselnødder 37. ’Yoghurt’ med husblas 42. ’Yoghurt’ med agar agar 44. ’Yoghurt’ med fortykningsmidler 45. Mozzarella med yoghurt 80. Mozzarella med starterkultur 82. Pasta med cremet spinatsauce 97. Kyllingelasagne med karry 118. Quiche med cremet broccoli 124. Cheesecake medbærtopping 134. ‘Ris’alamande med chiafrø 142. Kaffedessert a la Tiramisu 144. Tiramisu 146. Blåbærmuffins 150
Vi danskere holder meget af mejeriprodukter, fordi vi er vokset op med dem. Med flotte billeder og gennemførlig gennemgang af, hvordan man syrner og fermenterer ost, yoghurt og cremefraiche
Vi danskere holder meget af mejeriprodukter, fordi vi er vokset op med dem. Med flotte billeder og gennemførlig gennemgang af, hvordan man syrner og fermenterer ost, yoghurt og cremefraiche
Vend mascarpone med vanilie og de piskede æggeblommer. Skal den piftes op kan man altid lægge bærkompot, friske bær eller fx revet mørk eller hvid chokolade imellem lagene
Start med frugtkompotten. Her er en virkelig nem og hurtig dessert, som er allerbedst, når lavet på friske bær og frugter fra sæsonen, men du kan selvfølgelig også bruge frosne bær
Tiramisu dessert. skålen med massen opvarmes over vandbad under fortsat piskning. Zabaglione nydes selvstændigt, eller serveres som sauce til friske bær i fuglereder, brownies eller is