Tip. Tilsæt mel og bagepulver og vend det forsigtig i æggemassen. Kom mælk, æggeblommer, sukker, majsstivelse/hvedemel og vaniljekorn i en gryde og varm op over svag varme til cremen tykner – pisk i den hele tiden
Et godt tip fra mig er ikke at gå ind på de restauranter, der ligger de mest turistede steder, men i stedet finde de hyggelige spisesteder på små gader
Tiden er over os med de altid mange sommerbryllupper, og hvis du selv står med bryllupsplanlægning på agendaen, kan du måske bruge denne step by step guide til den gode bryllupsplanlægning samt mine tiptil at lande i den rette brudekjole
Et godt tip Mona vil anbefale, er derfor at føre hovedpinedagbog. Vi skyder det hen, med undskyldninger overfor os selv, såsom “jeg træner også for lidt”, “jeg er også lidt småstresset”, “jeg har for meget stillesiddende arbejde” eller “det er jo ikke så galt, jeg spiser bare et par panodiler”
- Jeg vil anbefale ikke at smøre remonce helt ud til kanten, det havner der alligevel, desuden vil jeg også anbefale at lukke enderne til, og tjekke stangen for revner/huller, da der vil løbe lidt remonce ud hvis der er - så det er bare lige et lille et tip for at undgå at for meget remonce løber ud af stangen
Claus Meyers tips. Ælt så smørret ind i dejen, til den slipper kanterne på skålen, det tager ca. Vend dejen ud på et melet bord, og tril den ud til en lang pølse
TIP. Det er en god ide at være to til at lave brødet, eller i det mindste have en ven ved siden af som kan hjælpe til når det bliver nødvendigt - det gør det højst sandsynligt ved æltningen og formningen af brødet
Rul dejen om pølserne (Husk tippet med de lettere våde fingre/hænder). Tag en lille klum dej og rul den til en pølse og tryk den derefter flad – placeres på bagepladenHvis dejen klistrer eller smuldrer, så kom lidt vand på fingrene, så er dejen meget nemmere at arbejde med